Huolitsija

Etsimme huolitsijaa sekä vakituiseen, että määräaikaiseen (1.1.2020 – 31.12.2020) työsuhteeseen Vantaan pääkonttorille. Työnkuvasi sisältää tuonti- ja vientihuolintaa. Tehtävässäsi palvelet ulkoisia sekä sisäisiä asiakkaitamme huolintaan liittyvissä tehtävissä ja kyselyissä. Teet tiivistä yhteistyötä Tullin sekä muiden sidosryhmiemme kanssa.

Tässä työssä asenne ratkaisee, olet joustava sekä oma-aloitteinen ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Olet parhaimmillasi paineen alla ja tulet työssäsi toimeen sujuvasti englannin sekä suomen kielellä. Kokemus ja/tai koulutus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Eli yhteenvetona, mikäli olet energisen asenteen omaava myynti- ja palveluhenkinen sekä haluat mukaan kehittämään huolinta- ja logistiikka alaa loistavalta näköalapaikalta, niin olet oikea henkilö meille! Tarjoamme sinulle motivoivan tiimin, hyvät etenemismahdollisuudet sekä innostavan työympäristön.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.12.2019 alla olevan lomakkeen kautta.
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Oy Beweship Ab on suomalainen yksityisomistuksessa oleva logistiikka- ja huolita-alan yritys, joka on perustettu vuonna 1957.

Pitkät perinteet ja perheomisteisuus tekevät Beweshipistä yhden alan harvoista yksityisistä organisaatioista.

Meidät tunnetaan ammattitaitoisista palveluistamme ja etenkin joustavuudestamme. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme vastaamaan huolinta- ja logistiikka-alan muuttuviin haasteisiin.